phone notebook

Noutăți

Află ultimele noutăți și trenduri din lumea tehnologiilor informaționale.

Șapte argumente de ce să alegi un computer Refurbished

martie 23,2020
Compter RefurbishedComputer Dell Refurbished

        Ce înseamnă produse Refurbished ?

Originea cuvîntului provine de la un cuvînt germanic „Furbiss” care înseamnă a lustrui, adică de a da unui obiect lustrul pe care la avut mai înainte. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului semnificația s-a schimbat, iar acum înseamnă ”a aduce un produs vechi sau deteriorat – returnat anterior producătorului sau vânzătorului – la o stare complet funcțională și un aspect îmbunătățit asemănător celui nou”. Produsele Refurbished comercializate de compania noastră sunt produse IT profesioniste ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP, Lenovo, Fujutsu). Acolo sunt testate atent, curățate, componentele defecte sau cele lipsă sunt reparate sau înlocuite, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, după ce toate testele sunt trecute si functionează ca produsele noi, sunt certificate si reintroduse pe piață sub denumirea Refurbished (Recondiționat).

Spre deosebire de computerele second hand, produsele Refurbished arata bine estetic și sunt produse de calitate premium.        

Refurbished = comparabil cu un produs nou

        Computerele comercializate de către compania noastră sunt din seria business. Gamele profesionale ale producatorilor DELL, HP, LENOVO, FUJITSU sunt mult mai calitative comparativ cu calculatoarele asamblate local.

Computerele disponibile in stoc le puteti vedea si comanda aici :https://optim.md/ru/computers/nettops/ 

De ce să alegi un computer Refurbished?

  1. Siguranță și performanță. Produsele Brand sunt concepute de profesioniști de talie internațională, cu sisteme de ventilare si răcire performante, care elimina aerul cald de la procesor si hard disc. Respectiv o temperatura de functionare optima, face ca durata medie de viata a acestor produse să fie de cel putin 10 ani.
  2. Componente perfect compatibile. Producatorii verifica prin sute de teste compatibilitatea componentelor, produsele fiind gîndite sa functioneze non- stop pe o perioada lungă, la performanțe maxime.
  3. Consum minim de energie: Fabricate pentru mediul business, ele sunt caracterizate prin stabilitate, performanta, securitate și un consum minim de energie, Sursa de curent este gîndită sa folosească un consum redus de energie. La unele modele sursa este de numai 80W, avînd un consum de 5 – 6 ori mai mic și oferind in același timp parametrii optimi de functionare.
  4. Silențios . Produsele brand produc un zgomot redus în comparatie cu sistemele asamblate din bucati, care, mai ales pe timp de vara, ne dau senzatia ca suntem tot timpul pe pista unui aeroport.
  5. Economisesti pina la 50%-70%. Procurînd un computer Refurbished poți economisi pînă la 70% față de produsele noi din aceeași gamă și cu performanțe asemănătoare.
  6. Dimensiuni mici. În condițiile în care fiecare metru pătrat al oficiului este limitat iar mesele sunt de mici dimensiuni, apare problema unde de pus calculatorul? Calculatoarele standrate sunt prea voluminoase și dacă le pui jos absorb mult praf, ceea ce reduce drastic durata lor de funcționare. Soluția vine iarăși de la producătorii de computere Brand Name Internationali și constă în calculatoarele All in One sau în procurarea de calculatoare de dimensiuni mici, care pot fi instalate pe masă sub monitor sau chiar fixate pe spatele monitorului.
  1. Legalitate și siguranța softului- Calculatoarele Refurbished se vînd cu Licenta Windows 10. Licențierea prin acest program oferă aceleași beneficii (stabilitate, performanță, suport tehnic) ca o licențiere OEM standard, însă la o fracțiune de preț. In plus, la orice calculator vîndut impreuna cu licenta, se ofera GRATUIT un antivirus de la Microsoft.   Esti protejat!

        Deci, produsele noastre sunt destinate profesioniștilor, persoanelor juridice din diferite domenii de activitate ce își doresc să ofere angajaților echipamente pentru efectuarea unor operațiuni complexe, cu un buget redus. Le recomandam  în birouri, în magazine, farmacii și cabinete medicale, dar și pentru condiții grele în spatii industriale de producție. De asemenea, o altă categorie de clienți o reprezintă instituțiile publice, instutuțiile medicale, școlile și facultățile care vor să ofere angajaților și studenților acces la tehnologie performantă, făcând economii însemnate în același timp.

 

Save the Planet and the money  – Salvează Planeta și banii

Distribuie