phone notebook

SRL „Ilonet-Prim”, activează pe piaţa vînzării şi deservirii echipamentului de birou din martie 2003. Datorita calitatii foarte bune a serviciilor si preturilor joase, firma  colaboreaza si deserveste mai multe intreprinderi private, institutii bugetare, primarii, consilii raionale, liceie, numeroase proiecte non guvernamentale.

Deasemenea , avem o experienţă bogată în participarea la diferite licitaţii şi tendere.

Specificul colaborarii cu firma noastra este faptul ca noi nu doar importam și vindem echipament (calculatoare, imprimante, copiatoare, faxuri si subansamble) la preţuri foarte mici ci si deservim echipamentul existent la intreprinderile beneficiare. Fiind importator de calculatoare, imprimante, consumabile si subansamble de calculator, noi avem posibilitatea de a oferi preturi joase la incarcarea cartuselor la imprimante HP, Canon, Minolta, Samsung, Xerox, DELL, copiatoarelor Xerox , Canon, Minolta, Kiocera, Sharp. Noi colaboram absolut cu toti distribuitorii oficiali ai produselor, ce se vind pe piata Moldovei subansamble calculator, periferie, copiatoare, UPS, consumabile originale si licentiate.

Compania isi desfasoara activitatea în Or. Chisinau, pe str. N. Zelinski 20, unde activeaza un service centru autorizat de catre Primaria mun Chisinau pentru reparatia computerelor si laptopurilor de diferite branduri internationale asa cum Asus, HP, Lenovo, Dell, Acer .

Noi suntem parteneri autorizati ai produselor ASUS, DELL, HP, de soft licenţiat ai companiilor Microsoft,  Kaspersky, Adobe, Nero, Autocad, Symantec, Bitdefender.

Inginerii nostri de service au o experienta bogata si efectuiaza lucrari de reparatii la absolut toate modelele de laptopuriimprimante si copiatoare, plotere, faxuri, monitoare, instalarea si deservirea retelelor, instalarea soft-ului la calculatoare, curățare de viruși , înlocuirea pieselor defectate, crearea, modernizarea rețelelor locale, instalarea și deservirea camerelor de monitorizare video. Firma dispune de transport, serviciu de curier si  fiecare inginer este dotat cu automobil, inginerii au posibilitatea de a se deplasa in orice raion al Moldovei pentru înlaturarea defectiunilor apărute.

 

 

Datele bancare ale companiei sunt:

„ILONET-PRIM” SRL

Cod Fiscal   1003600028370

Cod TVA     0304342

Adresa: mun. Chisinau, str. N. Zelinski 20

IBAN   MD72PR002251171796001498

BC ProCreditBank SA

c/b PRCBMD22

Administrator  Plăcintă Ion